Zet het op de kaart

Voetspotkaart

Op deze kaart kun je Voetspots bij jou in de buurt zoeken en ook aangeven! Zoek je een winkel, locatie of ander initiatief bij jou in de buurt wat actief bijdraagt aan het verkleinen van de ecologische voedselvoetafdruk? Of ken je er één? Zet het op de kaart! Bij elke locatie geldt dat je er voedsel moet kunnen krijgen of dat geproduceerd wordt dat voldoet aan één of meerdere van deze criteria: biologisch/ onbespoten, lokaal geproduceerd/weinig transport, afval loos, vegetarisch, veganistisch, ecologisch, seizoensgebonden, diervriendelijk, E-nummer- of toevoegingsmiddel vrij en/of fairtrade. Kortom voedsel met een kleine voetafdruk.

Ken je een dergelijke locatie/initiatief?
Markeer deze op de kaart. Voer de locatiegegevens in en beschrijf bij toelichting om wat voor locatie/initiatief het gaat, wat de locatie biedt of om wat voor activiteiten het gaat en aan welke van bovengenoemde criteria de locatie voldoet. Voeg minimaal 1 foto toe van de betreffende locatie/initiatief. Heb je nog vragen? Dan kun je die mailen naar communicatie@nmfdrenthe.nl.

*Naam van het item

Vul hier de locatiegegevens in

VB: Schoolstraat 5, Assen

Straat
Huisnummer
Postcode
Plaats*
Provincie
Land

Website of social media (facebookpagina, twitteraccount, etc.):

*Toelichting

Heeft u foto's van het item?

Onderstaande gegevens worden niet door ons gepubliceerd, maar gebruiken we eventueel om contact met u op te nemen voor aanvullende informatie of vragen over uw melding

*Deze velden zijn verplicht om in te vullen.