De Groene Hof

In de theeschenkerij van De Groene Hof kunt u kennismaken met vele gezonde en lekkere kruidenthee soorten. U kunt heel veel soorten thee proeven en kopen. Dit kan varieren van Brandnetelthee, groene thee en pepermuntthee, tot aparte soorten zoals aardbei-peper-rooibosthee, happy fruit en rum-druiven-noten-thee.

Omschrijving

De Groene Hof

biologischlokaalseizoensgebonden

In de theeschenkerij van De Groene Hof kunt u kennismaken met vele gezonde en lekkere kruidenthee soorten. U kunt heel veel soorten thee proeven en kopen. Dit kan varieren van Brandnetelthee, groene thee en pepermuntthee, tot aparte soorten zoals aardbei-peper-rooibosthee, happy fruit en rum-druiven-noten-thee. Ook kunt U een kop koffie drinken met bijvoorbeeld een heerlijk appelgebakje. Natuurlijk zijn er ook allerlei frisdranken te koop. Dit alles kan buiten op het terras of binnen in de bezoekersruimte.

Op het terras heeft u een mooi uitzicht op de kruidentuin en over de landerijen die bij de boerderij horen, waar de koeien in de wei grazen.

Ook kunnen hier kleine feestjes georganiseerd worden, de bezoekersruimte heeft plaats voor ongeveer 20 mensen. Dit kan ook in combinatie met een barbeque of hapjes gedaan worden, dit dient wel tijdig gereserveerd te worden.

Ook is er bij De Groene Hof ijs verkrijgbaar, lekker boerderij-ijs en handijs.
Het boerderij-ijs is door een collega-boer gemaakt van verse koeienmelk, dit is er in verschillende smaken waaronder boerenjongensijs.

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

 

Fotos / filmpjes

Foto's

Contact

  • Straat:Broekdijk 1a  
  • Postcode:7964 KS
  • Plaats:Ansen